Tuesday, August 30, 2011

"Raya 2011"

Assalamualaikum and hello brahhhh
Raya tahun nie seperti yg di perkatakan pd entry lepas, baju raya warna pelangi :p
Haa meh sini usha kalau tk caya

** Ayah && Ibu <3

** Cucu Tokjahh :D

** theMOSTimportantPEOPLE :)

** 3rd generation of us

 
** Saja duk depan rumah, ada mcm yg berbahagia(YB) tak ?
Hee

** Alamak sekali kena serang pulak dgn bebudak cinonet nie, dia ingat aku nk bg duit raya
Sorry bro, duit gua nk beli buku rujukan kan ;p



So nie je lah utk post raya tahun nie, banyak lagi pic tp aku malas nk upload ;p
P/s : assignment gua tak buat lagi, hahaharam

Wednesday, August 24, 2011

"it was just cool man"

Assalamualaikum dan hello all peeps
Last two night i and my friends were having a very very great break fast !
Okay here we got some happy face from us :D
* biasa bro, makan free lah katakan ;p


Huh BIG thanks to our lovely chemistry and physics teacher, Cg Sihat



It was at Seoul Garden, KSL

Tuesday, August 23, 2011

"kacau"

Hari hari palat di selangi emosi yg tidak stabil
Memarahi sini sana, semuanya tak kena

Tak terdetik pun kata kata kesat dari aku utk manusia bergelar perempuan
Jangan sampai kau yang jadi org pertama 
Jauh di sudut hati aku menghormati kaum yg lemah nie
Jgn sampai bg muka, naik kepala

Maaf jika terasa, aku mmg mcm nie
Aku perlukan kau, tp kau bantai aku mcm tunggul tepi higway kan
Bila ckp pasal busy, semua org pun busy, tp takkan sampai sedikit masa pun tkde utk di luangkan
Kecewa hati tiada yg tahu melainkan Allah swt, sekian wasalam


Saturday, August 20, 2011

"apa maksud semua nie"

Asalamualaikum and hello folks :)
Act post pasal nightmare aku td :(
Hmm cerita dia mcm nie, memandangkan hari raya dah nk dekat so aku pun gunakan peluang nie utk memohon maaf, senang cerita aku pergi ke solah lama aku, tijB ingin memohon maaf dgn semua guru guru disana

Semasa dlm perjalanan punyalah gembira kteorang, menyanyi, menjerit bagai
Tibanya kami di sekolah, kteorang terus gerak dewan dulu, yelah kt dewan time tu ada event
Aku dg terujanya masuk ke dewan keramat itu, perghh teringat masa dedulu time dpt anugerah :p
Tetiba ada sekumpulan cikgu nie usha usha aku, terkejut aku rupanya cikgu yg aku paling meyampah sekali time sekolah dulu, yg peliknya dia bkn tijB, tp ada kt sana

Aku pun buat buat lah tk tk nampak, dengan muka ketat dia
kteorang buat duh ja, then pegi bersalam kt group td tu, salam punya salam, sampai turn cikgu yg aku menyampah tu, aku skip
Dia dgn muka menyirap tgok ja aku, aku pun buat buat tk nampak
Then dia blah nk cl polis, buat muka touchin'
Aku straight jerit,  
APA SALAH AKU DGN KAU WEYH !
KENAPA KAU BUAT AKU MCM NIE !
JGN HARAP AKU NK MAAFKAN KAU !

Sadar ja dari mimpi, aku rasa penat
Mcm betul ja aku baru lepas lari dari polis weyh
Papepun, utk cikgu yg aku menyampah nie, kau ubah lah sikap kau weyh
Walaupun kau aja aku subject PJK je
Cara kau tk kena pada tempat

Aku harap kau jumpa blog aku, kau baca
Mesti sweet kan, 
Yang bermimpi,
aiman :3 

Monday, August 15, 2011

"Freakinstein"

Assalamualaikum and hello  to all readers :)
Some words that inspired me today :')

I don't like to think about the future, I will never know what will happen to me. The future cannot be predicted.


* HAHA ane gay ;p

* tetiba ja ;p

By that, we know that we just can put some effort to brightened our future, all things about us was written by Him (Allah)

Saturday, August 6, 2011

"salam perantauan"

Assalamulaikum and hellO all
Hm ini lah kali pertama aku balik rumah pada blan Ramadhan nie
Excited kot ;p






* Takde keje ;p