Wednesday, May 11, 2011

"le silence ne signifie pas la mort"

Assalamualaikum and hello friends :)
Rasanya dah lama aku tak menulis panjang di sini 
Al maklum lah, busy :D
*entah apa yg busy pun aku tak tau :3


Lately, aku rasa kurang sihat lah :'(
Hmm mungkin faktor cuaca atau aku memang selalu terperuk kt rumah ja
Dulu seronok kot, asal petang ja ada lah sikit aktiviti
Now, lepas solat semua duduk depan tv layan spongebob lah lepak mamak lah, mana nak berpeluh kan
Haduii, tepu gila beroo :(


Haa semalam best :)
Keluar rumah pukul 12 p.m sampai rumah 3 a.m
Its all about my future, looking for a shirt and pants untuk ke matrik nty :p
Sumpah penat, aku memang tk suka bershopping -..-
Bersukan pun tk sepenat bershopping agaknya :D


Untuk sebelah malam aku pegi lagi bershopping, haha takde yg berminat katanya utk di sebelah petang :D
Akhirnya kitorang tersadai kat Bazar JB :3
HAHA member aku beli topi JB= J.Bieber bero :D
Sumpah kelaka, dia beli akibat di paksa oleh member aku yg lakhnat nie
haha terbang RM 300 :p

Inilah hasilnya :p

*JB 1 (mok)

* JB 2 (am)

* SAY NO TO JB :)
HAHA

Err aku di paksa doh pakai topi nie :(
HAHA
Orite malam td game futsal lawan team brada brada UTM kot, sumpah power
Tp macam biasa lah, opening goal Abang Aiman yg goalkan :D
Haa ingatkan power sgt keeper dia, haram =='
 Nasib baik aku tak sempat snap time tuh
HAHA team aku main pressure kot, menyampah aku
aku masuk je terus berdekah, chillax :DD
hehe


Okay aku balik rumah pukul 3.00 a.m semalam
Hmm aku ingat dah ada org standby nk pukul aku
Haa rupanya takde :DD
HAHA tp tak elok lah kalau selau kita buat mcm nie kan
Aku pun baru semalam tau buat benda nie, i mean balik rumah pagi buta
Hmm make sure kalau kau nk balik lambat, jgn clubbing, jgn mabuk, jgn main ganja, senang cerita lu jgn langsi lah, HAHA
Kesian kt mak bapak korang tau
Alhamdulillah setakat nie aku clean lagi :)


Okay sampai disini sahaja pertemuan kita kali ini, 
ASSALAMUALAIKUM :D


No comments:

Post a Comment