Sunday, May 22, 2011

"favoritos"

Assalamualaikum and hola folks :)
Okay hari nie kita layan youtube ja 
Malas lah nk tulis pepanjang, bkn ada orang baca pun :p
hehe

* sweet one :)


* touched one :'(



Friday, May 20, 2011

"la differenza tra amici e partner"

Assalamualaikaum and hello all :)
First of all, apa tajuk entry aku niee, haaa
It was, ___________________________
HAHA

Generally, kawan memang penting dalam kehidupan kita semua, kan kan kan ?
Tapi kawan hanya datang bila kita senang, bila dia ada kepentingan terhadap kita
Betul tak ?
* jyeahh !

Kat dunia nie kalau setakat ramai kawan pun gua tak heran weyh, dekat FB je dah berduyun duyun
Tapi sekarang yg gua cari ialah sahabat, walaupun tak dapat bersama dalam keadaan susah payah pun
At least, dia ada jugak utk gua cerita permasalahan gua

Act, gua malas nk kupas entry nie lebih lebih
Kang ada pulak yg terasa hati lelebih, so pandai pandai lah berkawan
Korang pun dah besar kan



All the best for those, lepasan SPM dan lepasan MATRIX
Dan dan pada yang kurang bernasib baik, tak bermakna luorang dah takde life
Percaya ckp gua, setiap org ada rezeki masing masing 
Tak perlu lah, kata tuhan tak adil ke apa ke
Again, all the best, friends :)

Okay gerak dulu, Assalamualaikum :)

Thursday, May 19, 2011

"budak gemuk memang sweet :DD"

Assalamualaikum and hello folks :D
 Entry kali nie berbaur kejam dan comel ;p
HAHAHAHA

Act semalam gua nk search official vid clip sedetik lebih by Anuar Zain utk post kat wall org tuh :p
Then aku terjumpa satu vid nie, wow cover kemain comel lagi :)
Tanpa rasa was was aku pun play lah vc tuh

Okay nie vid dia :D
HAHAHAHAHA
Nie lirik dia
Kasihh ku, ku amat mencintai kamu
Kenapa beri air hidung
Bukannya tuk bercinta.. 
Sebetik ..
Kasiiihku, ku amat mencintai kamu
Kenapa beri air hidung
Bukan utk mencinta
Sebetik lebihh ..



HAHAHA so sweet :DD 
Hey budak gemukk kau apasal buat lirik sendiri haa
Kau comel tau, geram aku :p

Jam menunjukkan 2.30 a.m, org lain semua tido
Aku berdekah sengsorang :D
HAHA nie semua pasal kau mok
hehe :D

Yang comel,
aiman :3

Wednesday, May 11, 2011

"le silence ne signifie pas la mort"

Assalamualaikum and hello friends :)
Rasanya dah lama aku tak menulis panjang di sini 
Al maklum lah, busy :D
*entah apa yg busy pun aku tak tau :3


Lately, aku rasa kurang sihat lah :'(
Hmm mungkin faktor cuaca atau aku memang selalu terperuk kt rumah ja
Dulu seronok kot, asal petang ja ada lah sikit aktiviti
Now, lepas solat semua duduk depan tv layan spongebob lah lepak mamak lah, mana nak berpeluh kan
Haduii, tepu gila beroo :(


Haa semalam best :)
Keluar rumah pukul 12 p.m sampai rumah 3 a.m
Its all about my future, looking for a shirt and pants untuk ke matrik nty :p
Sumpah penat, aku memang tk suka bershopping -..-
Bersukan pun tk sepenat bershopping agaknya :D


Untuk sebelah malam aku pegi lagi bershopping, haha takde yg berminat katanya utk di sebelah petang :D
Akhirnya kitorang tersadai kat Bazar JB :3
HAHA member aku beli topi JB= J.Bieber bero :D
Sumpah kelaka, dia beli akibat di paksa oleh member aku yg lakhnat nie
haha terbang RM 300 :p

Inilah hasilnya :p

*JB 1 (mok)

* JB 2 (am)

* SAY NO TO JB :)
HAHA

Err aku di paksa doh pakai topi nie :(
HAHA
Orite malam td game futsal lawan team brada brada UTM kot, sumpah power
Tp macam biasa lah, opening goal Abang Aiman yg goalkan :D
Haa ingatkan power sgt keeper dia, haram =='
 Nasib baik aku tak sempat snap time tuh
HAHA team aku main pressure kot, menyampah aku
aku masuk je terus berdekah, chillax :DD
hehe


Okay aku balik rumah pukul 3.00 a.m semalam
Hmm aku ingat dah ada org standby nk pukul aku
Haa rupanya takde :DD
HAHA tp tak elok lah kalau selau kita buat mcm nie kan
Aku pun baru semalam tau buat benda nie, i mean balik rumah pagi buta
Hmm make sure kalau kau nk balik lambat, jgn clubbing, jgn mabuk, jgn main ganja, senang cerita lu jgn langsi lah, HAHA
Kesian kt mak bapak korang tau
Alhamdulillah setakat nie aku clean lagi :)


Okay sampai disini sahaja pertemuan kita kali ini, 
ASSALAMUALAIKUM :D


Monday, May 9, 2011

"Akhir zaman"

Assalamualaikum and hello friends :)




_____________________________________________________________________

WANITA


“Dan hendaklah mereka menutupkan tudung ke dada mereka…” (QS. An Nur : 31)


Hmm macam mana sekarang ?
Bukan nk cakap apa lah kan

Time to change, friends :)
When there is a will there is a way,

Tuesday, May 3, 2011

"Siapakah Osama Bin Ladin ?"

ASSALAMUALAIKUM AND HELLO FOLKS :)
First of all, this is only my opinion



Korang boleh rujuk link nie, atau google sendiri 'siapakah sebenarnya Osama Bin Ladin'
Marilah bersama kita memikirkan, kesahihan ketulenan tentang kehidupan beliau

http://911review.org/Wiki/OsamaBinAsset.shtml



** Who are they ?

It was suurprising me, when some people said, the photo of he died has been uploaded on 24 April 2010
Whats is going on ?!


Take a look, and then think it, and see yourself
Where are we ?!