Monday, March 14, 2011

"Jom Masuk U"

Assalamulaikum and hello all :DD
First of all, congrates to all my friend that had finished their PLKN :)
TAHNIAH WEYH ! (kau sapa ? hetamnya ;p)

Okay now kembali pada tajuk asal kita :)
Jom Masuk U nie memang bagus utk kita lebih mengetahui U yang kita minati dan memang nk masuk sana
Hampir setiap U kiteorang gegar :p
Nampak kan kesungguhan kiteorg ?
Hehe :p

Paling mantap, ialah UTM (aku memang  nk pun :p)
Pegawai dia kata every student that excel in whole sem, will receive RM 2500 for each sem !
Brahhhhh betul ke ! Encik jgn main main !
Aku terus semangat, aku ckp aku nk jumpa manager UTM untuk seal nama aku dalam course AERO :p
Hehe

UPNM pula memang aku ada hati jugak nk masuk, aku ingat aku dah takda peluang sebab ada certain member aku dah dpt panggilan temuduga weyh
Perghh aku down gilaa time tuh, then aku tanya kt pegawai UPNM tuh bahawasanya kiteorang nie masih ada Peluang lagi ke ?
Dia kata yg panggilan tuh just pra temuduga je, diorang pun belum tentu  dpt even physical bagus pun
Dia nk base on academic
Ohh aku masih berpeluang :DD
Dkt UPNM, kita belajar pun di beri gaji tauu 
Haaaa 

Okay now UiTM pula, sebagaimana yg korang tahu, ramai org melayu :)
Yuran pun murah, course pun ramai :p
Untuk UiTM, kalau kita excel in straight 4 sem kita dapat terus continue in degree
Dan sekali gus, kita dpt jimatkan masa belajar dari 6 tahun menjadi 5 tahun :)
Tp tak rugi ke, lagi 2 sem ja kita dah diploma
And kalau kita amik degree kita akan belajar tanpa diploma,  tuh pun kalau korang nk belajar kan
Klau nk kerja terpaksa guna SPM 
Hmm fikir fikirkan ahh 

Okay here we go, some of memory at there :p

* Wing & Shasha

Yot, member Wing 

* Arip(member lama weyh !), Wing, Aku, Jijol


ENJOY READING AND GOOD LUCK FOR RESULT TO ALL SPM VICTIM
WSLM :)

8 comments:

  1. wish u get what u want :) gudluck for the result ! DOnt forget to tell me yahh ^_^

    ReplyDelete
  2. good luck wey tok ko ... try achieve ape yg ko nak ..

    ReplyDelete
  3. okay i pun nak ckp GOOD LUCK jugalah ! ;p
    hehe

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. aku tak hot
    biasa biasa ja :p
    HAHA kau nampak budak budak nie ke ?

    ReplyDelete