Thursday, November 10, 2011

"Attention womans"

Aku paling pantang perempuan mencarut memaki hamun 
Kau takde maruah ke woi ?
Kesian mak bafak kau kat rumah tu :')

Saturday, November 5, 2011

"I swear this is sososo TRUE"

APA YANG ANDA TAK TAHU TENTANG SEORANG AYAH

Mungkin ibu lebih kerap menelefon utk menanyakan keadaan kita setiap hari..Tapi tahukah kita, sebenarnya ayahlah yang mengingatkan ibu untuk menelefon kita?

Semasa kecil, ibu lah yg lebih sering mendukung kita..Tapi tahukah kita bahawa sebaik saja ayah pulang bekerja dengan wajah yang letih ayahlah selalu menanyakan apa yg kita lakukan seharian

Saat kita sakit@demam, ayah sering membentak "sudah diberitahu! jangan minum ais!".Tapi tahukah kamu bahawa ayah sangat risau.??

Ketika kita remaja, kita meminta izin untk keluar malam. Ayah dengan tegas berkata "tidak boleh!"..Sedarkah kita bahawa ayah hanya ingin menjaga kita? Kerana bagi ayah, kita adalah sesuatu yang sangat berharga.

Saat kita sudah di percayai, ayah pun melonggarkan peraturannya. Maka kita telah melanggar kepercayaannya...Maka ayah lah yang setia menunggu kita di ruang tamu dengan rasa sangat risau..

Setelah kita dewasa,ayah telah menghantar kita ke sekolah@kolej untuk belajar..
Di saat kita memerlukan ini-itu, untuk keperluan kuliah kita, ayah hanya mengerutkan dahi.tanpa menolak, beliau memenuhinya..Saat kamu berjaya..Ayah adalah orang pertama yang berdiri dan bertepuk tangan untukmu..Ayah akan tersenyum dengan bangga..

Sampai ketika jodoh kita telah datang dan meminta izin untuk mengambil kita dari ayah..Ayah sangat berhati-hati mengizinkan nya..Dan akhirnya..Saat ayah melihat kita duduk di atas plamin bersama pasangan nya..ayah pun tersenyum bahagia..

Apa kita tahu,bahawa ayah sempat pergi ke belakang dan menangis?

Ayah menangis kerana ayah sangat bahagia..Dan dia pun berdoa "Ya Tuhan, tugasku telah selesai dgn baik..Bahagiakan lah putra putri kecilku yg manis bersama pasangannya"..

Setelah itu ayah hanya akan menunggu kedatangan kita bersama cucu-cucunya yg sesekali dtg untuk menjenguk..Dengan rambut yg memutih dan badan yang tak lagi kuat untuk menjaga kita..



* Thanks for everything, Ayah :')

"Ahaha"

Assalamualaikum, how are you, dear stalker ?
I wan to tell you that i am woke up veryveryveryyy early in this morning
It was surprisingly me when look at clock it was 6 am
Then i do my solat Isya' then my Subuh
After that i wake my bro, then he was so blurr
*rasa nk sepak pun ada Haha ;p



Then he told me that it was near 4 am
Ohh man, what is going on
Then i was realised that the needle of time has not function well
It was 6 am from last an half hour ago =,="



Seriously i am so so so proud of that dang clock
Ahaha okay, see you next time brahh :D

Friday, November 4, 2011

Friday, September 16, 2011

Overnite

Haha Pontian pun jd ;)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Friday, September 9, 2011

ASSALAMUALAIKUM && HEYY ALL :)



Act aku penat lah pegang jawatan aku sekarang
"Madam & Sir, boleh tak saya nk letak jawatan"
Hmm act aku plan nk resign bila result MID sem klua, 
aku bajet aku dpt pointer 0.0, tp Alhamdulillah pointer aku tk teruk sgt tp teruk jugak ah
hukuk  :3

Tp takpe, sebab kawan kawan dah sepakat utk melantik saya, its okay baby 
Btw, saya ikhlas pikul tanggungjawab nie :)
* amik hati madam ;p
ORANG KATA AKU DAH BANYAK BERUBAH
*aku tergelak kecil
HAHA DUNIA SEMAKIN MAJU, 
TAKKAN LAH KITA NK MAINTAIN OLDSCHOOL DUDE ?!
ROSAK ROSAK 

FRIENDS, ITS TIME TO TURN OVER A NEW LEAF
FORGET THE PASS :)
IT'ILL BE GREATER FOR SURE
Hmm kenapa aku pulak terpilih wakil praktikum dalam kuiz engineering 
minggu depan
dalam Engineering Festival woii ?!

Malas pulak nk study, hukhuk

* Biar je lah kalah, HAHA

Tuesday, August 30, 2011

"Raya 2011"

Assalamualaikum and hello brahhhh
Raya tahun nie seperti yg di perkatakan pd entry lepas, baju raya warna pelangi :p
Haa meh sini usha kalau tk caya

** Ayah && Ibu <3

** Cucu Tokjahh :D

** theMOSTimportantPEOPLE :)

** 3rd generation of us

 
** Saja duk depan rumah, ada mcm yg berbahagia(YB) tak ?
Hee

** Alamak sekali kena serang pulak dgn bebudak cinonet nie, dia ingat aku nk bg duit raya
Sorry bro, duit gua nk beli buku rujukan kan ;p



So nie je lah utk post raya tahun nie, banyak lagi pic tp aku malas nk upload ;p
P/s : assignment gua tak buat lagi, hahaharam

Wednesday, August 24, 2011

"it was just cool man"

Assalamualaikum dan hello all peeps
Last two night i and my friends were having a very very great break fast !
Okay here we got some happy face from us :D
* biasa bro, makan free lah katakan ;p


Huh BIG thanks to our lovely chemistry and physics teacher, Cg Sihat



It was at Seoul Garden, KSL

Tuesday, August 23, 2011

"kacau"

Hari hari palat di selangi emosi yg tidak stabil
Memarahi sini sana, semuanya tak kena

Tak terdetik pun kata kata kesat dari aku utk manusia bergelar perempuan
Jangan sampai kau yang jadi org pertama 
Jauh di sudut hati aku menghormati kaum yg lemah nie
Jgn sampai bg muka, naik kepala

Maaf jika terasa, aku mmg mcm nie
Aku perlukan kau, tp kau bantai aku mcm tunggul tepi higway kan
Bila ckp pasal busy, semua org pun busy, tp takkan sampai sedikit masa pun tkde utk di luangkan
Kecewa hati tiada yg tahu melainkan Allah swt, sekian wasalam


Saturday, August 20, 2011

"apa maksud semua nie"

Asalamualaikum and hello folks :)
Act post pasal nightmare aku td :(
Hmm cerita dia mcm nie, memandangkan hari raya dah nk dekat so aku pun gunakan peluang nie utk memohon maaf, senang cerita aku pergi ke solah lama aku, tijB ingin memohon maaf dgn semua guru guru disana

Semasa dlm perjalanan punyalah gembira kteorang, menyanyi, menjerit bagai
Tibanya kami di sekolah, kteorang terus gerak dewan dulu, yelah kt dewan time tu ada event
Aku dg terujanya masuk ke dewan keramat itu, perghh teringat masa dedulu time dpt anugerah :p
Tetiba ada sekumpulan cikgu nie usha usha aku, terkejut aku rupanya cikgu yg aku paling meyampah sekali time sekolah dulu, yg peliknya dia bkn tijB, tp ada kt sana

Aku pun buat buat lah tk tk nampak, dengan muka ketat dia
kteorang buat duh ja, then pegi bersalam kt group td tu, salam punya salam, sampai turn cikgu yg aku menyampah tu, aku skip
Dia dgn muka menyirap tgok ja aku, aku pun buat buat tk nampak
Then dia blah nk cl polis, buat muka touchin'
Aku straight jerit,  
APA SALAH AKU DGN KAU WEYH !
KENAPA KAU BUAT AKU MCM NIE !
JGN HARAP AKU NK MAAFKAN KAU !

Sadar ja dari mimpi, aku rasa penat
Mcm betul ja aku baru lepas lari dari polis weyh
Papepun, utk cikgu yg aku menyampah nie, kau ubah lah sikap kau weyh
Walaupun kau aja aku subject PJK je
Cara kau tk kena pada tempat

Aku harap kau jumpa blog aku, kau baca
Mesti sweet kan, 
Yang bermimpi,
aiman :3 

Monday, August 15, 2011

"Freakinstein"

Assalamualaikum and hello  to all readers :)
Some words that inspired me today :')

I don't like to think about the future, I will never know what will happen to me. The future cannot be predicted.


* HAHA ane gay ;p

* tetiba ja ;p

By that, we know that we just can put some effort to brightened our future, all things about us was written by Him (Allah)

Saturday, August 6, 2011

"salam perantauan"

Assalamulaikum and hellO all
Hm ini lah kali pertama aku balik rumah pada blan Ramadhan nie
Excited kot ;p






* Takde keje ;p



Saturday, June 11, 2011

"what would i be a years from now"

Just Imagine, a years from now

Success ?
Suicide ?
Oversea ?
Over the sea ?

 Its time to drive ourselves to a better pathway :D

Sunday, May 22, 2011

"favoritos"

Assalamualaikum and hola folks :)
Okay hari nie kita layan youtube ja 
Malas lah nk tulis pepanjang, bkn ada orang baca pun :p
hehe

* sweet one :)


* touched one :'(



Friday, May 20, 2011

"la differenza tra amici e partner"

Assalamualaikaum and hello all :)
First of all, apa tajuk entry aku niee, haaa
It was, ___________________________
HAHA

Generally, kawan memang penting dalam kehidupan kita semua, kan kan kan ?
Tapi kawan hanya datang bila kita senang, bila dia ada kepentingan terhadap kita
Betul tak ?
* jyeahh !

Kat dunia nie kalau setakat ramai kawan pun gua tak heran weyh, dekat FB je dah berduyun duyun
Tapi sekarang yg gua cari ialah sahabat, walaupun tak dapat bersama dalam keadaan susah payah pun
At least, dia ada jugak utk gua cerita permasalahan gua

Act, gua malas nk kupas entry nie lebih lebih
Kang ada pulak yg terasa hati lelebih, so pandai pandai lah berkawan
Korang pun dah besar kan



All the best for those, lepasan SPM dan lepasan MATRIX
Dan dan pada yang kurang bernasib baik, tak bermakna luorang dah takde life
Percaya ckp gua, setiap org ada rezeki masing masing 
Tak perlu lah, kata tuhan tak adil ke apa ke
Again, all the best, friends :)

Okay gerak dulu, Assalamualaikum :)

Thursday, May 19, 2011

"budak gemuk memang sweet :DD"

Assalamualaikum and hello folks :D
 Entry kali nie berbaur kejam dan comel ;p
HAHAHAHA

Act semalam gua nk search official vid clip sedetik lebih by Anuar Zain utk post kat wall org tuh :p
Then aku terjumpa satu vid nie, wow cover kemain comel lagi :)
Tanpa rasa was was aku pun play lah vc tuh

Okay nie vid dia :D
HAHAHAHAHA
Nie lirik dia
Kasihh ku, ku amat mencintai kamu
Kenapa beri air hidung
Bukannya tuk bercinta.. 
Sebetik ..
Kasiiihku, ku amat mencintai kamu
Kenapa beri air hidung
Bukan utk mencinta
Sebetik lebihh ..



HAHAHA so sweet :DD 
Hey budak gemukk kau apasal buat lirik sendiri haa
Kau comel tau, geram aku :p

Jam menunjukkan 2.30 a.m, org lain semua tido
Aku berdekah sengsorang :D
HAHA nie semua pasal kau mok
hehe :D

Yang comel,
aiman :3

Wednesday, May 11, 2011

"le silence ne signifie pas la mort"

Assalamualaikum and hello friends :)
Rasanya dah lama aku tak menulis panjang di sini 
Al maklum lah, busy :D
*entah apa yg busy pun aku tak tau :3


Lately, aku rasa kurang sihat lah :'(
Hmm mungkin faktor cuaca atau aku memang selalu terperuk kt rumah ja
Dulu seronok kot, asal petang ja ada lah sikit aktiviti
Now, lepas solat semua duduk depan tv layan spongebob lah lepak mamak lah, mana nak berpeluh kan
Haduii, tepu gila beroo :(


Haa semalam best :)
Keluar rumah pukul 12 p.m sampai rumah 3 a.m
Its all about my future, looking for a shirt and pants untuk ke matrik nty :p
Sumpah penat, aku memang tk suka bershopping -..-
Bersukan pun tk sepenat bershopping agaknya :D


Untuk sebelah malam aku pegi lagi bershopping, haha takde yg berminat katanya utk di sebelah petang :D
Akhirnya kitorang tersadai kat Bazar JB :3
HAHA member aku beli topi JB= J.Bieber bero :D
Sumpah kelaka, dia beli akibat di paksa oleh member aku yg lakhnat nie
haha terbang RM 300 :p

Inilah hasilnya :p

*JB 1 (mok)

* JB 2 (am)

* SAY NO TO JB :)
HAHA

Err aku di paksa doh pakai topi nie :(
HAHA
Orite malam td game futsal lawan team brada brada UTM kot, sumpah power
Tp macam biasa lah, opening goal Abang Aiman yg goalkan :D
Haa ingatkan power sgt keeper dia, haram =='
 Nasib baik aku tak sempat snap time tuh
HAHA team aku main pressure kot, menyampah aku
aku masuk je terus berdekah, chillax :DD
hehe


Okay aku balik rumah pukul 3.00 a.m semalam
Hmm aku ingat dah ada org standby nk pukul aku
Haa rupanya takde :DD
HAHA tp tak elok lah kalau selau kita buat mcm nie kan
Aku pun baru semalam tau buat benda nie, i mean balik rumah pagi buta
Hmm make sure kalau kau nk balik lambat, jgn clubbing, jgn mabuk, jgn main ganja, senang cerita lu jgn langsi lah, HAHA
Kesian kt mak bapak korang tau
Alhamdulillah setakat nie aku clean lagi :)


Okay sampai disini sahaja pertemuan kita kali ini, 
ASSALAMUALAIKUM :D


Monday, May 9, 2011

"Akhir zaman"

Assalamualaikum and hello friends :)




_____________________________________________________________________

WANITA


“Dan hendaklah mereka menutupkan tudung ke dada mereka…” (QS. An Nur : 31)


Hmm macam mana sekarang ?
Bukan nk cakap apa lah kan

Time to change, friends :)
When there is a will there is a way,

Tuesday, May 3, 2011

"Siapakah Osama Bin Ladin ?"

ASSALAMUALAIKUM AND HELLO FOLKS :)
First of all, this is only my opinion



Korang boleh rujuk link nie, atau google sendiri 'siapakah sebenarnya Osama Bin Ladin'
Marilah bersama kita memikirkan, kesahihan ketulenan tentang kehidupan beliau

http://911review.org/Wiki/OsamaBinAsset.shtml



** Who are they ?

It was suurprising me, when some people said, the photo of he died has been uploaded on 24 April 2010
Whats is going on ?!


Take a look, and then think it, and see yourself
Where are we ?!



Thursday, April 21, 2011

"PESAN SEORANG ABANG"

* Kau nk ke dipandang sebegini rupa ?
HAHA


WAHAI ADIK ADIK KU (tak kira lah adik kandung ke adik angkat ke adik tirike janji umur korang bawah aku), UBAH LAH SIKAP MU DARI SEKARANG
AKU TAKNAK KAU JADI MACAM AKU, DAH TERLAMBAT UTK MENYESALI SEMUA INI
JGN LAH KAU TERLALU ALPA DAN LEKA DGN KEMUDAHAN DAN KESELESAAN YG TELAH DI BERI IBU DAN AYAH, TINGGALKAN LAH HIBURAN KAU BUAT SEMENTARA WAKTU, NESCAYA KAU TAK AKAN MENYESAL DI KEMUDIAN KELAK :)

Sunday, April 10, 2011

"awan nano"

ASSALAMUALAIKUM AND HELLO ALLS :)

Aku addict ghila dgn lagu nie kot
Ahahaha
Setiap hari, sesampai saja aku di tempat kerja, lagu ini yang menjadi pilihan aku :)
Bukan apa, vc lagu nie memang syahduh :')
Sedih beroo, gua rasa kalau brada brada tgok pun meleleh lah
Hmm tipulah kalau kita tak pernah lawan kata ibubapa kita kan :')
Aku layan lagu nie dari mula aku masuk kerja sammpaii lah aku balik kerja :)
Tak  bosan beroo, walhal dia macam bagi gua suntikan semangat, dan rasa sayang terhadap ibu n ayah gua semakin + + + + + ( bertambah lah )
HAHAHA


Okay jom hayati lagu nie :)




Lihat ke arah sana
Serakan warna dan berarakan...awan
Pabila terik-panas
Segera hadirnya memayungi.. diri

Pabila kau dahaga
Sesegera turun hujan melimpahkan... kasehnya
Pabila kau katakan
Akulah awan itu yang kau mahu

Begitulah awan nano
Setia melindungi diri
Tika panas mencuba menggores pipi ...
dan bibirmu

Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai... jejarimu

Kasehnya
Kaseh tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua

Awan kekaseh sebenarmu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu... ooooo-ooo

Lihat diriku ini
Yang sesekali pernah kau bagaikan... awan
Sehingga tak mungkin terlupa
berikan belas sedari... dulu

Sehingga tak mungkin termampu saksi
Setitispun air matamu...kasehku
Sehingga kau katakan
Akulah awan itu yang kau rindu

Akulah awanmu yang sedia
Melindungi dirimu tika panas mencuba menggores pipi..
Dan bibirmu

Akulah awanmu yang sering kau rindu
dan tak terduga hadirmu walau tak tercapai... jejarimu

Kasehku
Kaseh tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua

Aku pelindung dirimu sayang
walaupun tak akan tercapai jejarimu... oooo-oooo

Begitulah awan nano
Setia melindungi diri tika panas mencuba menggores pipi ...
Dan bibirmu

Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai.. jejarimu

Kasehku
Kasih tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua

Aku pelindung dirimu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu...woooo-woo

Friday, April 8, 2011

"This is my life, how about yours ?"

Hai and assalamulaikum all :)
Disini saja aku nk coretkan kehidupan aku yang bergelar remaja supaya dapat aku baca pada masa tua kot, pasti tersenyum dan gembira serta rindu akan saat saat seperti ini :)
Yah kehidupan aku sebenarnya tidak lah seperti remaja lain, ohh maksud aku, aku tk stay dgn family 
(ha kau jgn fikir benda lain pulak)
HAHA

** Tu diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kau ingat kau dah besar sgt ke ?!
Tapi benda nie semua bukan menghalang dan seterusnya memutuskan ikatan kami sekeluarga, parents aku pun ada lah datang menjenguk aku pada hujung minggu :)
(happy sgt beroo even dah buat muka serious pun, HAHAHA)
Rasa macam duduk asrama pun ada, aha tapi nasib baik aku tabah dan kuat :)
Aku banyak habiskan masa dengan bekerja, kalau free pun malam and malam pula kengkadang ada event
(HAHA event aku lain sikit, maharaja lawak ke futsal ke lepak mamak ke)

** Yes, i need vacation :'(

Aku selalu keluar petang untuk bermain rugby dgn kawan-kawan, yelah sejak dah duduk sendiri nie, kawan aku bukanlah kawan yg sama baya dengan gua, ramai pakcik pakcik and abang abang yg menjadi kawan kawan baru aku, kengkawan lain pun kengkadang busy memanjang
Kadang kadang aku terlihat, a group of friends spend their time together to go somewhere, i mean mendaki gunung ke, konvoi lah and yang paling best homestay, they are totally cool !
Aku termenung seketika, bila lah aku ada masa macam nie dengan kawan- kawan :)
Bukan nak kata takda life lah kan, tapi tulah masa mencemburui kami :DD
Aku pun pelik, kenapa aku pilih utk berjauhan dgn family, padahal dah 5 tahun aku berjauhan
(jauh lah sgt kan, dulu time form 1, setiap malam bapak gua bawak burger babe, HAHA)
Tapi semua nie mugkin ada hikmahnya, aku tak menyesal pun, just kadang kadang terlayan mood touching 
Lip Lap Lip Lap, dah 4 bulan aku kerja :)
Pelbagai ragam dan jenis manusia aku dapat lihat di sini, yg baik yg buruk
Tp nk buat macam mana semua org pernah melakukannya :)
Lepas nie aku nk melangkah kan kaki dari kedai nie :'(
Hmm dah jumpa pengganti, aku jadik tutor dia utk teruskan bisnes nie
ahaha bajet je kan

Monday, March 14, 2011

"Jom Masuk U"

Assalamulaikum and hello all :DD
First of all, congrates to all my friend that had finished their PLKN :)
TAHNIAH WEYH ! (kau sapa ? hetamnya ;p)

Okay now kembali pada tajuk asal kita :)
Jom Masuk U nie memang bagus utk kita lebih mengetahui U yang kita minati dan memang nk masuk sana
Hampir setiap U kiteorang gegar :p
Nampak kan kesungguhan kiteorg ?
Hehe :p

Paling mantap, ialah UTM (aku memang  nk pun :p)
Pegawai dia kata every student that excel in whole sem, will receive RM 2500 for each sem !
Brahhhhh betul ke ! Encik jgn main main !
Aku terus semangat, aku ckp aku nk jumpa manager UTM untuk seal nama aku dalam course AERO :p
Hehe

UPNM pula memang aku ada hati jugak nk masuk, aku ingat aku dah takda peluang sebab ada certain member aku dah dpt panggilan temuduga weyh
Perghh aku down gilaa time tuh, then aku tanya kt pegawai UPNM tuh bahawasanya kiteorang nie masih ada Peluang lagi ke ?
Dia kata yg panggilan tuh just pra temuduga je, diorang pun belum tentu  dpt even physical bagus pun
Dia nk base on academic
Ohh aku masih berpeluang :DD
Dkt UPNM, kita belajar pun di beri gaji tauu 
Haaaa 

Okay now UiTM pula, sebagaimana yg korang tahu, ramai org melayu :)
Yuran pun murah, course pun ramai :p
Untuk UiTM, kalau kita excel in straight 4 sem kita dapat terus continue in degree
Dan sekali gus, kita dpt jimatkan masa belajar dari 6 tahun menjadi 5 tahun :)
Tp tak rugi ke, lagi 2 sem ja kita dah diploma
And kalau kita amik degree kita akan belajar tanpa diploma,  tuh pun kalau korang nk belajar kan
Klau nk kerja terpaksa guna SPM 
Hmm fikir fikirkan ahh 

Okay here we go, some of memory at there :p

* Wing & Shasha

Yot, member Wing 

* Arip(member lama weyh !), Wing, Aku, Jijol


ENJOY READING AND GOOD LUCK FOR RESULT TO ALL SPM VICTIM
WSLM :)

Saturday, March 5, 2011

"pesan atuk"

Assalamualaikum wbt
cuba2lah korang baca kat bawah ni...

ORANG KATA..
enjoy sementara muda,
hidup panjang lagi,
dah tua nanti tobatlah.

ATUK KATA..
orang muda hidup memang baru bermula,
tapi belum tentu masih panjang lagi,
entah esok lusa Izrail datang menjemput.

AKU RASA..
betul jugak tu..

ORANG KATA..
exams tu susah,
kena banyak sacrifice,
constant study..past year papers..etc..etc..etc..

ATUK KATA..
exams tu senang aje,
dah ada tarikh untuk diuji,
dah ada syllabus untuk diikut,
kalau ajal.. entah bila siapapun tak tahu,
byk pula tu peringkat ujiannya,
Munkar Nankir, Neraca Mizan, tayangan slide..

AKU RASA..
betul jugak tu..

ORANG KATA..
have fun on your birthday,
panggil kekawan and sedara mara,
berpartylah sepanjang malam,
make it a memorable one!!

ATUK KATA..
setiap hari jadi, kita semakin hampir,
hampir setahun dengan kematian,
setahun lagi diberi peluang utk beramal,
bertaubat..

AKU RASA..
betul jugak tu..

ORANG KATA..
kerja mesti sungguh-sungguh,
beli rumah besar, kereta mewah, makan lazat..
baru hati puas!

ATUK KATA..
ye ke hati dah puas??
dah cukup ibadah nak tempah kubur luas-luas?
dah siap kenderaan meluncur Siratul Mustaqim?
dah cukup zikir untuk santapan rohani?
dah cukup amal nak 'book' tempat Al-Firdaus?

AKU RASA..
betul jugak tu..

ORANG KATA..
successful people have a good time management,
ada bisnes di kl, new york, tokyo..
masih sempat berkempen utk pilihanraya,
masih sempat melepas lelah di disko dan karaoke,
masih sempat pasang perempuan 2-3,
baru orang boleh respect!

ATUK KATA..
setiap manusia dapat 24 jam dlm sehari,
tapi..
ada masa ke utk sujud di sejadah 5 kali sehari semalam?
ada masa ke nak selak Al-Quran sekali seminggu?
ada masa ke nak jenguk ibu ayah di kampung,
sekali dalam seminggu, atau sebulan, atau setahun?

AKU RASA..
yup !

ATUK memang tepat 

Tuesday, February 15, 2011

"Happy Maulud Nabi :DD"

* may god bless you, Rasullullah  and all your ummah


* lagu jumpa kat phone adik aku td :)
sweeet doh :)